Čistá
Nebýt optimista
řekl bych
metla lidstva.
Však pro smích,
dobrou náladu
i pozdní hodinu,
trochu pomůžu.
Jsem
křišťálově čistá!
Láhev ze skla
kolkem zalepená
vkusná etiketa
trochu líh
a trochu voda.
Ze zemí severských
reklamou ke koupi
podpořena….
Jsem
vodka Amundsen.
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Luciiik, Psavec, Veru, Čarokrásná dívka od vedle
Komentáře (2)
Komentujících (2)