Pro Tebe..
Květnovým ránem..
Zdobeným diadémem..
Procházím městem..
Na rtech s menuetem..
S chutí jak po medu,
co v ústech ulpěla..
Se srdcem u středu,
jsem dávno dospělá..
Míjím se se zraky,
které mě sledují..
Oplácím pohledy,
co něco sdělují..
Do smutných očí,
snažím se pohlédnout..
A od těch veselých
jiskřičku ukradnout..
Za úsměv schovám,
něhu a cit..
Příteli neboj se,
je pro co žít.!
Do slunce pohlédni,
bude Ti líp..
Pro hezké slovíčko,
ke mě si přijď..
Jsem tady pro Tebe..
To jen Ty víš..
Přečteno 967x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, toužím.jít.dál, Belmon, zena, Bíša, bělásek, Alan Black, saddova, NikitaNikaT., Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)