Babiččina šedesátka
Milá babičko,
k tvému svátku,
napsala jsem ti krátkou pohádku.
Je to jen krátká chvíle,
kdy budu ti vyprávět o jedné víle,
co se na hájence narodila,
a několik let tam taky žila.
Jednoho dne na chatě u Kostkova,
potkala muže, kterému došla slova.
Když ji spatřil u studánky,
údivem zůstal stát,
jen krásné básně ji chtěl psát.
Svadba byla hned,
a já vím, že spolu šťastně žijí už 44 let.
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: padající do neznáma, Lota, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)