Protiraketová raketa
Kyselé brusle sladkých vložek v luminiscenčním běsu zákopova podtrhnutí
Ohavně znetvořené pachem větve růžového komisaře starému městu
Čáry na dnech a spaní
Cizokrajná jména optákována asfalty a ric-pic v nafouknutém papíru bez papíru
Existence tisíce klipů v nadhodnocenu v nedohlednu a v nazírání na to něco
Máry z ebenu a ohýbání
Novinové vytažení bezobručných lyží v tklivé vědmě
prostředního akvária
Ladně broušené cukrem plodu kosmonautického kina podléhajícím vesnicím
Tečky na tečkách a vzrůšo
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Nic nic nic
Komentáře (2)
Komentujících (2)