Anotace: Jo, tak to je
perfektní, dej si pruhovaný podkolínka a uvidíš, jak bude hej, všem :-) 1*
05.05.2008 18:48:00 | cevert
dávám ST za výstižné vyjádření pocitů. trochu mi to připomělo mé občasné zoufalství, kdy člověk neví kudy kam a tak. Ta část, kde popisuješ, že máš třeba nové dřeváky se zeleným páskem a je na ně ještě zima, vystihuje takovou tu blbou náladu, to znám. Ale přeji radost a to ze všeho.
04.05.2008 14:54:00 | Danah
Nezabíjej se, to je naprosto zbytečné. Smrt si nás najde sama, ž přijde čas...ty ho máš ještě dost! Bude líp a na všechno dojde ;-)
03.05.2008 20:25:00 | Chancer
neboj i na dřeváky s páskem zelemýn dojde a těch lásek ještě bude,jen počkej s tím zabíjením na to je času dost...
03.05.2008 20:19:00 | jedam