Jsme
Anotace: Jsem umělkyně, a co jste vy...?
Úplně nazí
v záplavě těl
z celýho světa.
Nevědomí zabíjí
naši originalitu.
****a****
Všichni umíráme
ve společnejch hrobech.
Zatraceni naší
společností.
Stojíme na pokraji
vlastní propasti.
Jsem umělkyně,
všichni jsme.
Nepochopení
básníci tohohle světa.
Přečteno 348x
Tipy 17
Poslední tipující: pejrak, Jahodová kopretina, drsnosrstej kokršpaněl, Tymi14, kryndy, Danah, WhiteSkull, PoeziGirl, Bíša, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)