..a třeba ....
Anotace: ................
...a třeba jen pro tuhle chvíli
se naše těla spojí ....
...možná dík kouzelnému okamžiku
přijímáme se podobojí ....
...snad je to tou hodinou
co mezi vlkem a psem se nazývá
ty přestaneš být nesmělý -
a šeptáš slůvka mazlivá ....
Jen pro pár polibků
tam kousek pod kostelem
stal ses teď na chvíli
v lásce mým učitelem....
...snad díky čarodějné noci
probudila se láska skrytá ....
hřeje nás usínající oheň ...
....a nad hlavou nám svítá ...
Přečteno 365x
Tipy 32
Poslední tipující: Kozoroh 1, Jiparo, Martinecka23, Psavec, cevert, Pišák, Štěpina G, Danah, labuť, WhiteSkull, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)