anděly můžu...
(jo, a asi na ně věřim, ale psssst!:))
05.05.2008 18:45:00 | Trdlo
Moc hezky napsane, muselo Te neco silne zasahnout ale neboj se a postav se tomu celem, je to zivot kde bud obstojis a nebo padnes ale ja verim ze Ty OBSTOJIŠ!
04.05.2008 22:14:00 | carodejka
...máš TIP,z toho všeho se vyhrabeš,neboj.Starší jenom poučujou,ale musíš se probít životem sama(sám) a není to lehké,ale musel to každý.Přeju hezkou cestu životem.Jestli se ti koment zdál blbý,tak ho zahoď.
04.05.2008 01:58:00 | WAYWARD