Neurčitá
Anotace: Báseň na poslední stránce Krylových Pochyb. Tužkou před obsahem.
Cválání mého pochopení
chtění u lásky obklopení
na mechu štěstí v dlani skryté
a noci ostře neurčité
tři nekonečně dlouhé chvíle
tři chvíle bíle zarputilé
Panenské dálavy a břehy
hvězdnaté lázně netušené
přes údolí se vítr žene
a končí v ústech noční něhy
Spolknutí píle do umdlení
spájení vůle mření chtění
Palčivá pravda v křivdě vrytá
a soužení...
tak neurčitá.
Přečteno 225x
Tipy 7
Poslední tipující: Lexisa, jára spots, Bíša, Veru
Komentáře (2)
Komentujících (2)