Hey man !
I tried to cut this out
I never dreamed of singing punk
but..everthing just happens once
then it goes right inside..
of your heart
I feel I'm trapped in cage
man, I need someone to turn the page
It gets harder every day
as I want something to say..
Používejte diakritiku (ěščřžýáíéů) - texty bez diakritiky nepřidáváme
Hey man just wake up
your life is screwed down
Hey man don't be fake
Hell, it's just for your sake..
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: PoeziGirl, ema mraz
Komentáře (0)