Večer mojí opilosti bez Tebe...
Pořád čeká
trapná malá holka
co už neumí
jinak žít než s tebou...
Je zoufalá
hrozně sama
se snaží pochopit lásku
a už nevěří
nevěří ve štěstí...
Nechce už dělat
věci co předtim
a zoufale
volá o pomoc
nevidíš?
Já tě miluju
a hrozně sem věřila
že se vrátíš...
Přečteno 316x
Tipy 16
Poslední tipující: Barunka=o), LisSe, Petbab, whiolet, Erion Fate, Bíša, Simísek, WhiteSkull, 0-0
Komentáře (3)
Komentujících (3)