...ta mne tak bolí a celého mne rozbolavěla , vždyť si
myslím , že ze smutku se tak lehce nemůže nikdo dostat .
To vidím nejlépe na sobě , kdy už s tím smutkem a steskem bojuji několik let a zatím marnost nad marnost...
A moc mne to taky bolí , když i druzí, co je znám s tím smutkem musí bojovat i když možná úspěšněji než s ním bojuji já...
Je to celé moc složité , aby problematika tvého smutku , se dala zahladit jedinou smutnou básní ...
Nevím a kdybych věděl pomoci , tak jsem určitě svým způsobem Král a netřeba mi už ničeho...
Básenka je to pěkná i když moc bolavá , ale doufám , že to všechno dobře dopadne a smutek se vrátí tam kam patří , do tmy a nicoty...Jirka
04.05.2008 18:41:00 | kavec
Je to stav ktery asi prozil kazdy z nas, je jen chvilkovy a proto mozna je tak krasny, horsi je se z toho poblouzneni pak dostat se zdravou kuzi..
04.05.2008 15:55:00 | carodejka
ST! je za napsaní, hloubku a myšlenku. Jinak cítím smutek a dá se řéct, že Slavka to vystihla.
04.05.2008 13:02:00 | NikitaNikaT.