V jahodových polích pláče kolibřík.
Anotace: Proč jen tu nejsou básně o toulkách..? Jedné zakleté z čarodějek..
Povídej mi jak na lesních samotách pláčí staré pařezy
a kolem úvozem uhání vraník,černý jak nejhlubší půlnoc..
Jak bych jen suchou nohou překročil oceán
a jak jen mohu roztáhnout křídla svá?
..
V jahodových polích pláče kolibřík.
Touhou zmámen tiše klesám ke Tvým nohám
a snažně prosím:
Vyprávěj mi o svatbách jabloňí,
o úsměvu hvězd,
o modré planetě, kda prý nic nebolí,
o cíli všech nekonečných cest..
Přečteno 328x
Tipy 7
Poslední tipující: Danah, /cnz/, Psavec, maena, labuť, CorrimsonTom
Komentáře (6)
Komentujících (6)