Anotace: neomlouvám se za to, že je to příšerný. Komu se to nelíbí, ať to prostě nečte... Jsou to moje pocity.
A proč nezveřejňovat každý pocit? Já osobně si myslím, že to je hlavním smyslem psaní, vypovídat se.
07.01.2009 21:03:00 | black4ever
Proč zveřejňovat každý pocit? Toť otazník veliký, který se teď kolem kroutí.
04.05.2008 17:02:00 | CorrimsonTom