Vědomá bezmoc
Anotace: Na tenkou žílu.. žiletku a velkou sílu...
Čti pomalu a lehce přemýšlej.
Až dočteš, pak teprv domýšlej.
Mladý člověk jeho slova.
Stalo se, a stane se to znova.
Slyš proroctví lidské rasy,
jak smrt útočí plná krásy.
"Do jednoho všechny zabiju,
jsem Smrt, sama již nežiju."
Chlapec, který život měl..
Chtěl poznat smrt a zapoměl.
Rudá záře světla v noci,
všude krev a tělo bez pomoci.
Lidi, které miloval a ztratil,
těžko říct jestli by to vrátil.
Smrt pro jeho tužby,
vykonala své služby...
Přečteno 276x
Tipy 14
Poslední tipující: Anejet, obyčejná, Dedillope, Danah, fuu, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (6)