Linka dvacetpět
Anotace: první noční tramvaj
.. dlouho jsme chodili
kouřili snad i kávovinu
protože šla zapálit
jen svobodou slova
stále jen tak
bloudili
v letokruzích
když už vlastně
nebylo
ani
kam
pořádně
jít
vyšlapávali si koleje
jak smutek na papíře
prvotisku
možná že jsme zrovna
neměli pro co žít
a nebo jsme
žili
až příliš
snadno
.
.
.
ale stálo to za to
počkat až zapadne
slunce
a
vyjede
první
noční
tramvaj
Přečteno 252x
Tipy 20
Poslední tipující: smudlinek, Belmon, Renatka, dead-head, Psavec, Lota, Hančí, chicacheca, Lacosta1, hanele m., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)