Anotace: Máš tu nás!!!!!!!!! (pro moji kámošku která si to u něktarých lidí dost podělala!)
ee tvůj nazor je tvůj jsem ráda když mi někdo napíše komentář.aspon vím na če jsem a chyby byly vždycky mím velkým problémem:0)
23.06.2008 15:38:00 | klarass
To poslední oooou mě vyděsilo pokřoupej jí? Mami!!! Jináč docela fajn, ale slzy já vím budeš nakrklá ale ty chyby holka
23.06.2008 15:34:00 | whiolet
ještě by toi malinko chtělo upravit :-)) jinak je to uderná punková písnička:-))) dělám si srandu jen tak dál:-)´)
05.05.2008 15:49:00 | jára spots