Měsíční studna
Anotace: byl to.. jen sen?
Kde dávná síla elfů dřímá
Kam slunce, měsíc
Chodí spát
Kde v iluzích se milovat
Smí nejen naše dravá těla
Kéž na tebe bych zapomněla
A jak je náročné si lhát
Jen rozervanost spanilá
Snesla se v moři aerosolu
Nechceme nikdy
Slétnout dolů
Kde ke kořenům srdce váže
Zpěv bludiček zde
Nedokáže
Plášť noci ani utlumit
Za dne v ní slyším vlky výt
Dřív ozvěnou se plnila
A já
jsem nikdy nesnila
Přečteno 414x
Tipy 15
Poslední tipující: hanele m., pejrak, Psavec, 0-0, Alan Black, estrellita, labuť, a_tao, Danah, WAYWARD, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)