Pokušení

Pokušení

Anotace: Opět jsem řešila konflikt mezi hříchy a odpuštěním

Nejsem soudcem vlastní viny
mě odsoudily staré splíny
Jak skvrny zejí mi na duši
co cítím, jak je mi nikdo netuší.

Na povrchu šťastný smích
a v mysli stále stejný hřích.
Před Bohem proti hříchu jsem se zavázala
jen tak tiše, mlčky jsem tam stála
svou duši jsem už odevzdala
a v dálce snad hudba tiše hrála
v pláči, smutku, strachu
sama sobě jsem se smála

Tak věřte rytíři a nechte v poklidu svou zbroj,
že hříchy se odpouští a nakonec
i já vyhraju svůj vnitřní boj.
Autor Ninala, 27.07.2005
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí