Lež
Jako oheň dřevo spaluje,
jak parazit se živí krví,
jako štětec čáru maluje
tak rty lež jen mluví.
Jako kulka svůj cíl hledá,
jako ruka hladí tvář
jak v úplňku jsi bledá,
tak cítí se každý lhář.
Jako všechno k zemi padá,
jako krok s krokem se míjí,
jak o samotě každý strádá,
tak lhaní se nepromíjí!
Jak oči vždy zakalí pláč,
jako protančí se celý bál,
jako padne i ten nejsilnější rváč,
Lhát se bude pořád dál!!!
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: dead-head
Komentáře (0)