Hřbitovní popěvek
Anotace: Pouhé dvě sloky smutku
Kamenný stín duše vrhá,
pod múzou podob anděla.
Ztělesněným klidem mrhá
temná šelest popela.
Šedých mraků slza slévá
stovky smutných memoárů,
dětský smích se neozývá.
Slyš matčin nářek u kočáru.
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Dedillope, chroust17, fuu
Komentáře (2)
Komentujících (2)