Vzpomínka
Anotace: ...teď je vhodná chvíle...
Je konec snění,
ten kdo tě miloval tu není.
Odešel a už se nevrátí,
jen vzpomínka zůstane ti.
Schovej si vzpomínku
do malého kamínku.
Kamínek k srdci dej
a jen tiše vzpomínej...
Vzpomínám...
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Sladkalu
Komentáře (1)
Komentujících (1)