Kobra
Anotace: takový jeden můj nápad
V koutě tiše sedí,
Jen trpělivě vyčkává,
Na prázdnotu hledí
Než jeho chvíle nastává.
Drápy tvrdě zatíná,
dravým pohledem vraždí,
Oběti tak napíná,
Až nakonec je zazdí.
Mrtvá těla skrytá v stěně,
Jež tajemství skrývají,
Jak za vraždou se hned žene,
oběti mu splývají.
Tolik mrtvých těl,
Která hrůzně křičela,
On jen tiše šel
A v koutě kobra syčela.
Kobra smrti, utrpení,
Symbol hrůzného podsvětí
i ďáblova udeření,
co přináší neštěstí.
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)