,,Slová,slová,slová
Kráľovná je vdova
Hamlet hradom sliedi
miešajú sa jedy,,
/B.Filan/P.Hammel/
Neviem prečo mi to takto prišlo na myseľ...
21.05.2008 09:41:00 | džemo
Už název samotný je dobrý.
Mám tu něco, kde říkám
"dým jsou slova / čin je bič"
09.05.2008 20:38:00 | Juan Francesco de Faro