Mně
Anotace: Světu 4...
Sbírka:
Světu 4
Jsem mladé jarní stromy, co na jaře kvetou,
osamnělé meteory, kroužící nad planetou.
Jsem barevný lesk touhy a můra ve všech snech
jsem jen nápis pouhý na oprýskaných zdech.
Jsem naděje a víra a bezmocný vztek
jsem echo netopýra a na bolesti lék.
Jsem láskytvorný nádor, smrtelná rakovina
a prvotním hříchem, největší lidská vina
Jsem nutností pití a otravy z jídla
torzo slabé mouchy, jíž život utrh´ křídla
Jsem vždy první na ráně, poslední co se smál
samotný jsem byl... samotný budu dál...
Přečteno 292x
Tipy 7
Poslední tipující: Lenni, sht1, takova, fuu, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)