Před koncem
Anotace: zase jsem si psal s bývalou přítelkyní a honí se mi hlavou zvláštní myšlenky...
Chodit po břehu lásky
neustále se probírat tvými vlásky
Pozorovat stromů zatmění
nedovolit ať v papír se promění
blýskající se vodní hladina,
nechť je mým domovem
už nechci být opět
smutkem osloven
západy slunce stanou se mým dnem,
procházky při měsíčku mým snem
Plamen svíčky bude na prsou mě hřát,
mravenci budou smět s mým tělem si hrát.
Komentáře (0)