Dostal můj milý podivné psaní
energie zmizela ta tam
mocnost jej vyzývá bez smilování
oodvedou druha neznámo kam
neznámá země a v srdci dálka
odlety ptáků do širých polí
práčata odnáší prokletá válka
andělé smrti neusnuli
truchlím a mé staré muly
hrabětům stavějí na severu
yglů a paměti revolveru.