Život pacientem nebo lékařem?
Ocitám se v nemocnici
(na kraji města)
kde se rodí děti
a umírají rodiče
Nikdy nezkrachuje
o personál nepřijde...
Jednou budu chtít
sám sebe operovat
být u potratu svého
jednou chci z ní ven
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Danah, a_tao
Komentáře (1)
Komentujících (1)