Houževnatost chtíče
Zbytečně hořící svíce v kontejneru,
zhasíná plamínek mého Já, drtí veškeré myšlenky.
Ohořelé ohrysky překrývají pomněnky,
já mizím v doupěti chtíče.
Bolest omotává prstýnky ze sedmikrásek,
motýl zlato-očko dávno ztratil lesk.
Moje bytí, drceno v objetí jarních lásek,
na popel spaluje touha jak blesk.
Přečteno 481x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., igniss
Komentáře (0)