Sčítat?
Vážit?
Proč?
A nač?
Hlídat?
Nebo zas být štváč?
Není lepší prostě žít
a své sny uskutečnit?
:o)
Tedy...strkám štokrle ke skříni,
natahuju se pro starý slamák
a smekám!!
06.05.2008 19:58:00 | Cecilka
Skvělá...!
Co dodat ?
Nemám slova.
Snad že vážit a účtovat je třeba stále znova.
Ale nebývá to veselé.
A abych nezapomněla, jdu si Tě poslat.
06.05.2008 08:05:00 | spare
ufff, to bylo dlouhe,ale uspesne jsem to zdolala a jsem rada , pže je to moc fajne :))
05.05.2008 22:37:00 | saddova
Mene, mene tekel u farsin - sečteno, zváženo, rozděleno ;-)
Kdo si hraje, nezlobí...
05.05.2008 21:06:00 | Chancer