Věci mají sklony dopadnout
Anotace: ...jednomu kamarádovi
°
křížím úhlopříčně
přímé cesty svodů
a vše je zbytečné
samo od sebe
od nás
bez důvodu
z kamínku v botě
tuším........
věci mají
neodvratně
sklony dopadnout
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: fuu, Marfuša, prostě Zuzana, Trapné děťátko, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)