Anotace: Kdyby existoval Bůh, nevládla by na světě nenávist, války, podrazy...Anebo se někde zapomněl a je mu to fu(c)k
Máme svobodnou vůli a tím i zodpovědnost sami za sebe...určitě to nevidí rád! Ale takový už svět je. Koneckonců, ráj na Zemi být ani nemůže - protože jestli to, co říká křesťanská učení je pravda, tak jediný ráj je v nebi...a aby jsme o něj usilovali a dostali se tam, musí být na světě tak těžko! ;-) To mě teď tak napadlo...
Jisté je, že za všechno si lidé můžou sami a jestli to chtějí napravit, tak je to na nich. Bůh přece není žádný automat, aby jsme se pomodlili jeden Otčenáš a on hned všechno spravil! :-))
06.05.2008 15:35:00 | Chancer
Prý nám dal rozum, tak se v tom máme plácat sami. V tom případě ovšem nevím, k čemu mi je.
06.05.2008 13:25:00 | Psavec