Návraty nejen na neděli
moje neděle začala v sobotu
a nebylo mi ani do svetru
vrátil se
s úsměvem v bezzubých ústech
a zákazem namáhat třísla
nosila jsem za něj
koše se senem
koše s hnojem
a koše slámy
z mámy
byla najednou hodná paní
jako bych se škvírou v čase dívala zpátky
chvilku pršelo
za oknem kvetly tulipány
a jabloně
chvěju se na štokrleti ve ztemnělé verandě
s pivní pěnou na nose
rýsuji po obloze spojnice mezi hvězdami
a my -
někdy se tak bohapustě rouhám
sbírám na ulicích cizí oči
v naději
že se v nich budu odrážet
kandidátka karaoke života
černobílá skica bez srdce
zcela nepodobná
návrat
slyšíš taky tu večerní ptačí písničku?
nikdy se k Tobě nepřestanu vracet
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, prostějanek, igniss, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)