Anotace: ...omlouvám se jen si asi musím trošku utřídit myšlenky.....nebo to možná nejsem já kdo si je musí utřídit...
Jééééé! některý chlapi jsou tak přííííšerně trapnýýýý!!!! Pomoooc!!! zabte ho, ať se netrápí!
19.05.2008 17:19:00 | Hannazka
No vidíš to mě nenapadlo použít hrubé násilí......bože já tak nesnáším lidi co všechno okecávaj a neumí dát na přímou otázku přímou odpověď...
06.05.2008 17:42:00 | Lucie Teru
je v těch řádcích spousta hořkosti a pláče
až mi po těle husí kůže skáče
věř bude líp...
pohlaď sama to malé dítě v sobě, které se vsteká až se samo z toho leká ...
:-)
06.05.2008 09:48:00 | akneliam
Sávám ST! za napsání, jistou upřímnost, ale i city a možná trochu emoce, je to velmi působivé a popravdě mám tak trochu smíšené pocity ...
06.05.2008 08:51:00 | NikitaNikaT.