Sám . . .
Anotace: - Tvá slova... -
Sbírka:
Reflexe
Projít se ránem
Sám
Cestou mezi zahrádkami
Rozkvetlých jabloní
Tulipánů
A úhledně upravených záhonů
Na nic nemyslet
(ani na ni, ani na Tebe)
Ta sounáležitost se vším
(i s ní - i s Tebou)
Je zvláštní
Drobný díl
Tečka
Mezi žitím a apokalypsou
Znamení hranice
Mezi námi
Zvláštní . . .
Jako pohraniční řeka
Kterou lze snadno přebrodit
Kdykoliv . . .
Přečteno 284x
Tipy 11
Poslední tipující: Myrja, spare, Noc17, prostějanek, WAYWARD, Lucie Teru
Komentáře (4)
Komentujících (4)