Přibývají nám
letokruhy...
tak léta běží,
vážení...
třeba se
podobně, jak stromy
stáváme časem
chráněni...
;o)
06.05.2008 19:34:00 | Cecilka
roky ,desetiletí
čas utrženou má uzdu
sedět pevně na kozlíku
a vydžet tu jízdu
z touhy poznání jet dál
nebo jen ze zvyku
radovat se každý den
když slyším tikot na budíku
ať si čas běží......
moc krásně jsi to napsala ,ó laláá :-)
06.05.2008 13:31:00 | Belmon