Už se zas trápím
Anotace: Píseň na objednávku pro smutnou Péťu K. :-)
Už se zas trápím
A slzy máčí moji tvář
Odešel k ránu
Zas mám žít jako samotář
A kde jsou všichni ti
Jež měla jsem tak ráda
Soumrak se vkrádá
Do morku kostí ba i dál
Na břehu řeky smutku
Končí píseň zrádná
A pomoc žádná
Už se zas trápím
Sama jak socha z náměstí
Zvolna se stmívá
Což příliš štěstí nevěstí
A kde jsou všichni ti
Jež mají tu být s námi
Přátelé známí
Bývalé lásky a tak dál
Na břehu řeky smutku
Končí píseň zrádná
A pomoc žádná
Komentáře (0)