Anotace: Neměla bych změnit přístup k životu? Jaký si to člověk udělá, takový to má. Menší procházka do mého nitra.
To víš že jsem viděla...zrovně ti píše, že píšeš strašně hezky, a že lásku poznáš sama od sebe..a názory těch ostatních budou někde hluboko a daleko v tvém vědomí...neboj se,i ten čech se někde najde..je jich hodně..:-)
09.06.2008 13:57:00 | Lady Carmila
Víš co je na tom všem největší prča? ze ten Pán Bůh Tě dovopravdy chce! :o)
... a možná právě u Něj si vodpočineš, pokecáte a on Ti ukáže, že je ten nejlepší a nejvěrnější a nejlaskavější Otec a že se na Něj můžeš úúúplně spolehnout. Je to fakt mazec! Můžu potvrdit! :o)))
19.05.2008 17:42:00 | Hannazka
Líbí se mi tvůj styl.Je takovej upřímnej, ráda tě čtu.
Nejsi koza, taky se mi to stalo - hodnej, milej, fajn - ale...fňuk.-
09.05.2008 17:31:00 | .K.r.i.s.t.y.
Člověk má dělat to, nač má sílu. A taky co ho baví. Můžu ti tu nablejt, ať nasloucháš svému srdíčku, ať zapřemejšlíš trošku... Ale to ne. Já si myslim, že vo všem moc přemejšlíš a strašně moc posloucháš svoje srdce. A právě že nic se nemá přehánět a jak to děláš moc často, tak se to pokazí a mozek ti řekne už mě něvotravuj a srdce ti řekne mě už dej taky pokoj... No tak pak už nezbude než prostě si to tak nějak užívat a nepřejmejšlet vo tom. hm?
07.05.2008 23:20:00 | Herbert Dalloway
...že se budeš stále odsuzovat a nazývat se celým zvěřincem ničeho nedosáhneš , tak s tím přestaň a začni na sobě pracovat a taky trochu zapoj mozek a srdce ...a ono se pak určitě splní i to tvý nejtajnější přání ...přeji hezký den ...Jirka
07.05.2008 07:14:00 | kavec