Fuck off všichni!!!
Anotace: Asi jsem se praštila do hlavy, tak se omlouvám :-).
Píšu básně proto - že mě baví.
Stravuju se v mekáči, i když to není zdravý.
Miluju Jacksona, protože má svůj styl
a taky déšť, kterej všechno svinstvo smyl.
Nenávidím lidi, protože jen ubližujou
a taky rodiče, který svý děti nemilujou.
Nenávidím všechny tyhle sviňský věci
a už vůbec mě nezajímaj vaše blbý keci.
Přečteno 254x
Tipy 6
Poslední tipující: Poetický Ďábel, Azazen, fire.fly
Komentáře (3)
Komentujících (3)