Každodenní propast
Stál jsem nad propastí,
to když jsem uniknul spánku.
Slyšet byla jen slova vánku:
"Tady je konec všech slastí."
Kroutil jsem se bolestí,
to když jsem poznával tváře,
které jsem nepokládal za lháře,
jak bijí mne sevřenou pěstí.
Avšak mohu mluvit o štěstí,
že povstal jsem znovu k žití,
každodennímu se bití
o cestě beze lstí.
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: Nahá, labuť, Bíša, Psavec, kavec, saddova
Komentáře (1)
Komentujících (1)