Slunce
Paprsek světla, pak ohnivá zář,
slunce nám za chvíli ukáže svou tvář.
Teď kousíček vidím, pak půl její krásy,
slunce všem ukáže své dlouhé zlaté vlasy.
Kulatá koule po obloze pluje hladce
a k večeru zapadá, ale jenom krátce.
Ta krása zlatá za chvilinku zmizí
a objeví se jinde v zemi daleké a cizí.
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Psavec, kavec, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)