Ano, čas si dělá co chce a my to neovlivníme, nezastavíme čas...ale ať je jen úsměv v nás...to moc přeji ... ať se Tvá ústa smějí ...
08.05.2008 07:16:00 | toužím.jít.dál
...vlastně celý svůj život hledáme ten poztrácený čas a chceme ho nějak slepit dohromady a nebo se mu snažíme namluvit , aby se alespoň na chvíli pro nás zastavil ,
a my mohli ten okamžik klidu dokonale vachutnat ...
Snaha naše je veskrze marnou a čas si s námi zas dělá všecko , co chce on a né my...
Básenka moc dobrá i ty rýmy mi dokonale sedí k dnešnímu dni ...Jirka...Přeji hezký den...
07.05.2008 06:50:00 | kavec