K svátku
Anotace: To jsem psala na požádání jedné kamarádky...
K svátku píšu Ti básničku,
sloh mám totiž v malíčku.
Přeju Ti štěstí a lásku,
ať nezpůsobí Ti žádnou vrásku.
Mám napsat básničku šmrncovní,
sama však vědět, co přát Ti v ní.
Přeju Ti jen to, co sám si přeješ,
ať ve všem důležitém v životě uspěješ.
Komentáře (0)