Tahle mi přijde příliš dětská... Rýmy vlastně ani nejsou rýmy, o rytmice veršů se taky hovořit nedá. Na fdruhou stranu mi přijde něčím zvláštní, a nevím sám čím. Záměr autora můžeš posoudit jen Ty sama. Pokud tohle měla být rýmovaná báseň zpracovávající určité téma pak je velmi špatná.
23.11.2005 17:11:00 | MATT