...to všechno dokážeš,jo? ...no tedy ...pak seš čikulka čikovná ...:) ...
13.05.2008 00:59:00 | WhiteSkull
... a taky obrazec radosti (byť jsi se nezmínila) určitě ve spleti čar.. výraznou barvičkou jsi nakreslila, viď :o)
12.05.2008 11:35:00 | Šerpík 1
Jako bych ten výčet už někde četl. Není to, co všechno
máš v obchoďáku nakoupit?
08.05.2008 13:40:00 | jehlaspichlas
Z bonmotů a slovních hříček
s nejvlídnější vazbou slov
jen chatrný má láska krov,
jak krajka tkaná bez paliček
chabý přátelství je most
ke kvetoucí v dálce pláni,
slepá jen čára na tvé dlani
když chybí cit a upřimnost
***
Jiří s.
07.05.2008 22:16:00 | j.c.
Ty dva body mrňavé jistoty... jsou naše lidské gigasvěty smyslu všeho... ;-)
07.05.2008 22:07:00 | Levandule