zkrat
Anotace: ...když i můj klid zatemní vztek..a držím se..mám ruce v pěsti..výbuch by přišel než bys řek´.. P.S. - se sexem to proBůh nespojujte :o))
Jsem touhou posedlá..
Usedám do sedla..
Pevný stisk rozjede se rytmem noci
Jsem vášní divoká..
Tak vzývám proroka..
Ať trochu zpomalí čas spěšně jdoucí
Jsem žárem splavená..
S výkřikem ozvěna..
Se vryla hluboko do žáru lávy
Jsem chtíčem zbrocená
Nahá i oděná..
Kat, který setíná svou výbušností hlavy!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)