Já bych radši Surabáju. Ležela bych na palubě, pod hlavou soudeček s whisky, koukala se jak plují mraky a domorodec Rumumba šplhá po ráhnoví, nebo bych se nahnula přes příď, plivala do vody a sledovala jak rozrážíme vodu, stříbřitou stopu nabíraných vlnek, temnotu pod námi, která má tisíce odstínů a vlastní oči. Dívala bych se tak dlouho, až by ty moje splynuly s těmi tam dole a pak už by mě musel Rumumba chytit, jinak bych skočila dolů a utopila se, protože té rybce, co mě, malé, pořezala ruce jsem zapomněla dát pusu. Óřvetodálnespoutanáfantazié ST :O)
13.01.2016 08:53:11 | Tichá meluzína