Svítání...
Svítání - začíná vláda slunce..
Svítání - je probouzení srdce..
Svítání - to vyklubal se den..
Svítání - tím končí i najtajnější sen..
Svítání - přichází s novou nadějí..
Svítání - probouzí stromy v aleji..
Svítání - přináší stěstí i slzy..
Svítání - někdy přichází moc brzy..
Svítání - tak končí vláda noci..
Svítání - uvidět slepý prosí..
Svítání - to do duše ti vnáší klid..
Svítání - tak lásko prosím přijď..
Svítání - tak probuď se a žij.!
Svítání - z hrnečku lásky do dna pij..
Svítání - je nové zrození..
Svítání - zanamená radost i zmámení..
Svítání - znamená někdy i žal..
Svítání - a život jde pořád jenom..
Dál..
Přečteno 363x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Paulín, zena, Jar.n, toužím.jít.dál, Bíša, enigman, NikitaNikaT., kavec, jedam, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)