Anotace: .........
tyve ty interpunkce...haaaaa...velky haaa vsem do ksichtu...nevim tvy meno,takze mattoni:)...delas to dobre a dobre si za tim stojis..me to oslovuje,je mi to blizky,ten uprimnej styl a volny poetiky...a tak...
14.05.2008 21:10:00 | veronika
Je to forma t? b?sni?ky. Pardon, ale tyhle komenty m? nebav?..rad?i bych n?co v?c k v?ci. K obsahu... jestli jste to t?eba pochopili nebo jestli V?s to n?jak oslovilo..ne se po??d rejpat v tom, ?e tam neni interpunkce...co vim, tak hlavn? je my?lenka..a nebo nejskv?lej?? forma a my?lenka jde do h?je..u V?s asi forma zv?t?zila...
08.05.2008 22:18:00 | mattoni.uz.neni
a to má být jako sms nebo proč se tam neobjevuje interpunkce...??
nebo, že by v básničkách už fachčila forma bezčárkování???
08.05.2008 22:01:00 | saddova