Epitaf
Epitaf
Dost už bylo proher víš,
Ten úděl asi nezměníš
Jsi jen tím kýms vždycky byl
Nevěříš v pomoc dobrých víl
Žil jsi tak jak mnohdy osud kázal
Leč často jen nití tobě ruce vázal
Člověk má vždycky na výběr
I když někdy těžký, žel
Nermuť se však. Už konec je
Máš před sebou strom naděje
Naň vylezeš jak stokrát kdysi
Pro ovoce co plní mísy
Až na vrchol
Pak už jen ty a pohled nahoru
Do navždy svobodného prostoru
A před očima slova zříš
Just paint the world with….a jak už víš
Komentáře (0)